Lasse Dahlquist-sällskapets styrelse

Styrelsen i Lasse Dahlquist Sällskapet kan enkelt nås med e-post eller via telefon, se nedan på respektive ledamot.

louise_ekstromLouise Ekström

Sekreterare

 

Medlem i styrelsen sedan 2003 och kusinbarn till Lasse Dahlquist. Sommarboende sedan barnsben på Brännö och uppvuxen med sång och musik och Dans på Brännö Brygga.

070 751 49 08
louise.ekstrom@gmail.com

agneta_jorgensenAgneta Jörgensen

LEDAMOT

 

Lasse Dahlquist Sällskapets ordförande tom 2017. Socionom, har arbetat som organisationskonsult såväl i privata näringslivet som i offentliga sektorn. Kusinbarn till Lasse Dahlquist med många roliga barndomsminnen från samvaro med Lasse och hans familj. Har fritidshus på Brännö och går gärna ner till dansen på Brännö Brygga.

070 765 75 05
agnetajorgensen@hotmail.com

mona_skoglundMona Skoglund

Kassör

 

Medlem i Sällskapet från 2005 och i Sångarna från 2007. Har tidigare jobbat inom storköksbranschen som säljare och produktchef. Har fortfarande stort intresse för matlagning. Ett annat stort intresse är sång och musik.

073 820 31 86
monaskoglund@hotmail.com

vivianne_jungkvistVivi-Ann Jungqvist

Ledamot

 

Medlem i Lasse Dahlquist Sällskapet och Lasse Dahlquist Sångare sedan 2009. Styrelsemedlem 2010. Handhar kontakten mellan styrelsen och sångarna. Älskar att sjunga tillsammans i kör.

Har förflutet som försäljnings-, exportassistent hos AB Nordbakels samt som koordinator hos Sensus studieförbund.

073 381 36 40
viviann.jungqvist@gmail.com

Sten Göran   Sten-Göran Dahlgren

   Ledamot

 

Sten-Göran Dahlgren tillbringade sina barndoms somrar på Brännö och var god vän till familjen Dahlquist. Sten-Göran har arbetat som lärare på bla folkhögskola och Komvux. Är musikintresserad och besvarar alla tänkbara frågor på info@lassedahlquist.se. efter bästa förmåga.